REMCO SWANENBERG TIMMERWERKEN

Timmeren is in zekere zin een vak apart, zeker als er speciale projecten zijn waar je zelf niet aan wil beginnen. Remco Swanenberg Timmerwerken heeft al enkel jaren ervaring op het gebied van maatwerk.

Al vele malen hebben wij klanten met specifieke wensen geholpen bij het realiseren van hun project. Dit kan variëren van een meubel onder de wasbak tot een compleet interieur inclusief bar.

ONTSTAAN

Swanenberg Timmerwerken is ontstaan nadat Remco, na vele jaren succesvol te hebben gewerkt bij een groot bouwbedrijf uit regio Brabant voor zichzelf is begonnen.

Tijdens de jaren dat Remco bij het bouwbedrijf werkte maakte hij met veel plezier al meubels voor zijn eigen huis. Hieruit haalde hij zoveel plezier en voldoening dat de stap naar een eigen timmerbedrijf een logische keuze was.

Vanuit Remco Swanenberg Timmerwerken kreeg hij vooral opdrachten om een stukje maatwerk te leveren. Klanten willen bijvoorbeeld een kast die precies in hun woning past, en niet in de winkel te vinden is.

Zo specialiseert het bedrijf zich steeds meer op het leveren van maatwerk en klant specifieke wensen.

BRABANTSE KLANTVRIENDELIJKHEID

Bij Swanenberg Timmerwerken staan uw wensen centraal. We komen bij uw langs voor een gesprek, bekijken samen wat de mogelijkheden zijn en wat het gaat kosten.

Zodat u vooraf weet waar u aan toe bent en achteraf niet voor onaangename verassingen komt te staan.
We nemen uitgebreid de tijd om alles op te meten, het met u door te spreken en we houden een vinger aan de pols.  Dit alles tegen een scherp tarief, hoge klantvriendelijkheid en kwaliteit.

Swanenberg Timmerwerken. Uw adres voor kwaliteit!t.